انواع پارتیشن

انواع پارتیشن هایی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند بسیار متنوعند. پارتیشن از هر جنس و با هر کاربردی توانسته به محبوبیت خوبی دست یابد. دکور داخلی و دکوراسیون اداری آیینه ای از شیوه ی زندگی افراد است که نشان دهنده ی سلیقه، عادت ها، نحوه برخورد با زندگی و ویژگی های شخصی آن ها است. با کوچک شدن فضا و تغییر سلیقه افراد جداسازی بخش های عمومی و خصوصی محیط نیز تحت تاثیر قرار گرفته است و به همین دلیل این بخش از دکور موردتوجه قرار گرفته اند.

انواع پارتیشن

طراحی پارتیشن ها به افراد اجازه می دهند که فضایی منعطف و متنوع از لحاظ چیدمان و آرایش عناصر معماری داخلی داشته باشند. البته استفاده ی بدون آگاهی از این امکانات می تواند چیدمان محیط شما را خراب کند بنابراین باید ابتدا از اصول و نکات صحیح چیدمان آگاهی پیدا کرد و سپس با کمی خلاقیت و سلیقه آن ها را در محیط به کار برد. تمرکز ما در این متن بر انواع، مزیت ها و البته اهمیت انواع طراحی پارتیشن است. با ما همراه باشید.

انواع پارتیشن بندی

انواع پارتیشن بندی

در کل می توان گفت که پارتیشن ها به دو دسته ثابت و متحرک تقسیم بندی می شوند. نوع ثابت از پارتیشن به زمین پیچ شده و دارای ارتفاع بلندیست که آن را به سقف وصل می نماید. نوع متحرک یا شناور آن قابلیت جا به جایی داشته و قد کوتاه تری دارد. افراد بر اساس نیاز و سلیقه ی خود می توانند هرکدام از این دو طراحی پارتیشن را انتخاب نمایند. برخی نوع ثابت و برخی نوع متحرک از پارتیشن را مدنظر قرار می دهند که خود بر اساس جنس و همچنین عملکرد به دو دسته دیگر تقسیم می شود.

انواع پارتیشن ها

انواع پارتیشن ها بر اساس جنس

در این بخش به بررسی پارتیشن ها بر اساس جنس می پردازیم.

نوشته های مشابه

انواع پارتیشن فلزی

پارتیشن‌ فلزی از فلزهایی مانند برنج، آهن، فولاد و آلومینیوم ساخته می ‌شود که دارای مقاومت بالایی در برابر فشار و ضربه است و در درجه حرارت ‌های بالا از خود انعطاف ‌پذیری خوبی نشان می دهد. می‌توان طبق سلیقه انواع طرح‌ های هندسی و متنوع را در پارتیشن ‌های فلزی ایجاد نمود.

طراحی پارتیشن

انواع پارتیشن چوبی

پارتیشن چوبی برای خانه هایی که مبلمان چوبی دارند مناسب است. این طراحی پارتیشن علاوه بر آن که به فضا گرمایی خاص می بخشد، دارای استحکام خوبی نیز است. البته این انواع پارتیشن را باید در مکان‌ هایی به دور از رطوبت نصب نمایید تا دوام بیشتری داشته باشند.

چوبی

انواع پارتیشن ام دی اف

پارتیشن ‌ام دی اف به نوعی عایق صوتی نیز محسوب می‌شوند که از مقاومت بالایی نیز برخوردار هستند. قیمت این پارتیشن ها از نوع چوبی آن ارزان تر است و همچنین در مقابل سایش، پوسیدگی و قارچ از بسیار مقاوم است.

پارتیشن ام دی اف

انواع پارتیشن PVC

ونیل یا پی ‌وی‌ سی نوعی پلاستیک  محکم است که به وسیله ی روان ‌کننده ‌ها انعطاف پذیر می شود. این پارتیشن ها دارای وزن سبک، قیمت مناسب، مقاومت در برابر رطوبت، قابلیت تمیزکاری راحت، رنگ‌ ها و طرح‌ های متنوع هستند.

پارتیشن pvc

انواع پارتیشن سفالی

ضخامت این پارتیشن ها بین ۶ تا ۱۵ سانتی ‌متر بوده و متشکل از بلوک‌ های تو خالی یا پر است. این پارتیشن به دلیل داشتن بلوک‌ های تو خالی، عایق حرارتی و صوتی هستند که در مقابل آتش مقاومت خوبی دارند.

سفالی

انواع پارتیشن شیشه‌ای

پارتیشن‌ شیشه ای نور را از خود عبور می دهد و به حفظ روشنایی محیط کمک می کند که باعث صرفه جویی در هزینه برق می شود. در این پارتیشن های می توان شیشه ساده، مات، رنگی و سکوریت و دوجداره را تعبیه نمود. این پارتیشن‌ ها به راحتی با یک دستمال مرطوب و شیشه شور تمیز می شوند و اگر دوجداره باشند مثل عایق صدا عمل می کنند.

پارتیشن شیشه‌ای

انواع پارتیشن گیاهی

دیواره ‌‌های گیاهی و طبیعی علاوه بر زیبایی منحصر به فرد، هوا را تمیز کرده و از آلودگی صوتی محیط می‌ کاهند. یک راه خلاقانه و جذاب برای ایجاد فضای خصوصی استفاده از گیاهان آپارتمانی به عنوان پارتیشن است. علاوه بر برگ‌ها همچنین می‌توان از چوب های خشک و شاخه‌ ی درخت نیز برای ساخت پارتیشن‌های دکوراسیون استفاده نمود.

پارتیشن گیاهی

انواع پارتیشن اجری

پارتیشن های آجری از معمول تری و البته اقتصادی‌ ترین انواع پارتیشن به شمار می روند. در صورت ساخت اصولی، این پارتیشن را می توانید از ملات و آجر نسوز ساخت تا در برابر آتش مقاوت بالایی از خود نشان دهد.

آجری

انواع پارتیشن کنافی

کناف نوعی صفحه گچی مخلوط شده با یک سری مصالح دیگر است که به عنوان دیواری از پیش‌ ساخته به وسیله ی پیچ بر سر جای خود محکم می ‌شود. می توان فضای خالی داخل این نوع از پارتیشن را با عایق‌ حرارتی و صوتی پر کرد. از ویژگی‌های این نوع پارتیشن می توان به انعطاف زیاد در معماری، مقاومت در برابر لرزش، سهولت و سرعت در اجرا، قابلیت ترمیم و تعویض اشاره نمود.

کنافی

انواع پارتیشن بندی پارچه‌ای

درواقع پرده های پلاستیکی یا نخی، آسان ‌ترین و همچنین ارزان ترین پارتیشن ها هستند که به راحتی نصب و شسته می‌ شوند. مزیت این پارتیشن ها این است که با باز کردنشان حریم خصوصی ایجاد شده و با بستنشان فضای اتاق دوباره بزرگ و باز جلوه می‌ کند.

پارچه‌ای

انواع پارتیشن سنگی

این پارتیشن متشکل از انواع سنگ‌ های زینتی بوده و از قیمت بالایی برخوردار است. آن ها را می توان برای خانه ‌های بزرگ با دکوراسیون لوکس استفاده نمود تا فضا را دلگیر نکنند. البته برای ساخت پارتیشن می توان از ترکیبی از چند جنس استفاده کرد مانند پارتیشن آجری با قاب های چوبی.

سنگی

انواع پارتیشن ها بر اساس عملکرد

طراحی پارتیشن را همچنین بر اساس نوع عملکردشان می توان تقسیم بندی نمود که در ادامه به آن ها می پردازیم.

انواع پارتیشن چرخشی یا نواری

این انواع پارتیشن دارای دیواره ‌هایی نواری یا میله ‌ای تقریبا سبک است که درواقع روی محور خود می چرخد و سایه روشن ایجاد می کند.

چرخشی یا نواری

انواع پارتیشن های معلق و یا کرکره‌ای

این پارتیشن ‌ها معمولا از جنس های سبک شاخته می شوند که همچنی قابل جا به ‌جا شدن، جمع شدن و یا باز شدن هستند. این پارتیشن‌ ها به سقف خانه متصلند و به همین خاطر تمیزکاری زیر آن بسیار راحت است.

پارتیشن های معلق و یا کرکره‌ای

انواع پارتیشن ریلی

پارتیشن‌ های ریلی فضا های چند منظوره ایجاد می کنند. طراحی پارتیشن ‌هایی از این مدل درست همانند درهای کشویی است که می‌ توان روی یک ریل در هر قسمت از خانه نصبشان کرد.

ریلی

انواع پارتیشن‌ لولایی

از محبوب ‌‌ترین پارتیشن بندی های متحرک می توان به نوع لولایی از آن اشاره نمود. در این پارتیشن ها لولا هایی بین پنل‌‌های پارتیشن متحرک که به صورت درب‌ های مجزا هستند نصب می شوند تا امکان جا به جایی آن ها را ایجاد کنند.

انواع پارتیشن آکاردئونی یا تاشو

این پارتیشن ها که طرح های گوناگونی دارند و نصب راحتی دارند، با لولا به‌ هم وصل شده و تغییر حالتشان بسیار آسان است. به علاوه این پارتیشن را می توانید از جنس‌‌ های مختلفی مانند آلومینیومی، چرمی و چوب بامبو سفارش دهید.

آکاردئونی

انواع پارتیشن‌ چرخ‌ دار

این نوع از پارتیشن ها‌‌ به دلیل چرخ هایی که زیر آن ها نصب می شوند قابلیت جابجایی پیدا می کنند. این پارتیشن‌ ها را می ‌توان به صورت کامل جا به جا و همچنین اگر لازم بود آن ها را نصب کرد.

پارتیشن‌ چرخ‌ دار

انواع پارتیشن شبکه ‌ای یا پانچ شده

این پارتیشن ‌ها دید را تا حد زیادی محدود می نمایند و در طرح‌ های مختلف ارائه می‌شوند و در کل جلوی نور را نگرفته و فقط تصویری مات از سمت دیگر به نمایش می گذارند.

پارتیشن

انواع پارتیشن نیم دیوار

این پارتیشن اکثرا برای تقسیم فضای آشپزخانه و هال مورد استفاده قرار می گیرند که علاوه بر جدا کردن محیط ها، امکان عبور جریان نور و هوای بیشتری را بین فضاها به وجود می آورند .

پارتیشن نیم دیوار

انواع پارتیشن مدرن

این پارتیشن‌ ها را می توانید با هر جنسی و ایده ی خلاقی ساخت. به عنوان مثال آویزهایی که در ورودی راهروها نصب می شوند. حتی نصب قطعات هنری نیز به شکل تکه ‌ای را می‌توان نوع خلاقیتی در طراحی پارتیشن‌ محسوب کرد که بیشتر جنبه ‌ی تزئینی دارد تا کاربردی.

مدرن

سفارش مطمئن انواع پارتیشن از کاانا دکوراسیون

به یاد داشته باشید که در سفارش پارتیشن ها نباید فقط به زیبایی آن ها توجه نمایید. کیفیت کار نیز باید از اولویت های شما باشد که می توانید با سفارش از یک شرکت معتبر از آن نیز برخوردار شوید. کارانا دکوراسیون در مسیر انتخاب و سفارش پارتیشن شما را همراهی نموده تا دکوراسیونی مطابق میلتان ایجاد نمایید. فقط کافی است که با شماره ی درج شده در پایین صفحه تماس گرفته تا مشاورهای ما شما را در این مسیر راهنمایی و سفارشتان را ثبت نمایند. ممنون از همراهی شما صاحبان سلیقه با کارانا دکوراسیون.

گالری عکس از انواع پارتیشن ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا